top of page

Bemutatkozás - Miért lettem coach?

Pszichológiát tanulva, egyéni és csoportos saját terápiás élményekkel gazdagodva, 2008. óta járom a tudatos önismereti belső munka útját.  2012-ben lettem okleveles mediátor, alternatív vitarendezési szakember, a konfliktusok szakavatott értője, emellett évek óta foglalkozom természetes energetikai gyógymóddokkal, kézrátételes harmonizálással.

2018. májusában kaptam meg nemzetközileg elismert oklevelemet az Európai Coaching Szövetség (ECA) hazai képző intézményétől, mint RENDSZERSZEMLÉLETŰ EGÉSZSÉG- ÉS ÉLETVEZETÉSI COACH. 

A forrással, a mindent átható energiával való kapcsolat, a befelé figyelés, az önreflexió, a lelki és gondolati működésem valamint cselekedeteim megértése kiapadhatatlan tanulási forrásaim, mindig segítenek visszatalálni egy harmonikus állapotba.

Saját belső munkám és stabilizálódásom valamint konfliktuskezelési szakértelmem “kedvező mellékhatásaként” idestova  tizenöt éve élem meg, hogy választott segítő, példakép, tanácsadó, “biztos bázis" vagyok és tudok lenni azok számára, akik magánéletbeli elakadásaik, egészségükkel kapcsolatos problémáik vagy szakmabeli konfliktusaik megoldása miatt felkeresnek.

A velük való egyéni beszélgetések életem szerves részévé váltak, számomra mély emberi találkozások, melyek felemelnek és amelyekben én magam is fejlődöm. Nyitott szívvel hallgatom és jó kérdésekkel segítem a hozzám fordulókat, én magam is feltöltődöm az odaadó figyelmemben kinyíló másik ember felismeréseinek, előrelépéseinek energiájában. A hozzám fordulókban létrejövő megnyugvások, tudatosulások, átértékelések, transzformációk, változások mind megerősítő visszajelzések számomra arról amit jómagam is megélek és vallok: önmagunk megismerése és fejlesztése a kulcs egy megelégedettebb, teljesebb, egész-ségesebb élet felé.

 

Megtisztelőnek tartom, ha ebben másokat is támogathatok.  

bottom of page