top of page
Tree in Snow
Misty Staircase
Country Walk
Starry Sky
City View
Autumn Legs
DSC_0478
Wild Path
Mountain Lake
Prananadi Utaztatas

A Pránanadi® reinkarnációs visszanézés

 

Hogyan kapcsolódik a Pránanadi® reinkarnációs visszanézési technikája (elterjedtebb nevén: utazás, vagy utaztatás)
a Pránanadi® harmonizáló technikához? 

 

A súlyosabb betegségeknél, lelki problémáknál előfordul, hogy a pránanadi kezelés során a páciens állapota először szépen javul, de aztán a javulás megáll. Ilyenkor érdemes lehet a páciens tudatosságát emelni azzal, hogy ránéz tüneteineik okára, így segítséget kaphat öngyógyító képességének hatékonyabb alkalmazásához. 

 

Hogyan zajlik a visszanézés?


A visszanézés két főszereplője a visszanéző, aki meg akarja találni problémáinak okait, és a visszanézést segítő személy aki a módszert alkalmazva kíséri a visszanézőt és támogatja őt a tapasztalatok megszerzésében. 

 

A módszerrel betegségünk és elakadásunk okait jelen életünk korábbi szakaszaiban, illetve előző életeinkben is  megpróbálhatjuk megtaláni. 
A visszanézés során a visszanéző egy energetikailag támogatott, megváltozott tudatállapotban van. Mindenre képes emlékezni, amit a visszanézés során átélt. Csak olyan életre, életeseményre tud visszanézni, amit lelkileg fel is tud dolgozni.

A visszanézést vezető feladata, hogy vezesse és segítse a visszanézőt a jelen életének, vagy előző életeinek feldolgozatlan, fájdalmas eseményeire való ránézésben.  Így feloldhatnak a jelen életben megélt fájdalmak és szenvedések, azok többé nem lesznek ránk hatással. A blokkok oldódását a ránézés közben sírás, vagy nevetés is kísérheti.

 

Milyen tapasztalatot szerezhetünk még visszanézés közben?


A visszanéző megtapasztalhatja a születés és halál körforgását, átélheti, hogy halála után tudata egy finom energiatestben folytatja létezését. Átélheti, hogy ebben az energiatestben megtalálhatók korábbi életeinek és lelki traumáinak emlékei.

Ránézhet azokra a döntéseire, amiket több száz, vagy több ezer éve hozott. Ha ezeket  akkor nem vizsgálta felül és nem vonta vissza, akkor érvényben lévő döntései jelenlegi életét is befolyásolják.
A visszanézés során az utazó beazonosíthatja előző és jelenlegi életének azonos szereplőit, így megértheti, hogy kivel milyen karmikus feladat köti össze.
A visszanézés végén gyakoroloható a megbocsájtás is ami azért lényeges, mert a bosszúvágy és a bűntudat is a karmikus láncolatban tarthat bennünket.
A visszanézés lényege tehát nem a múltba révedés, hanem az, hogy az előző életeinket feldolgozva, minél tudatosabban élhessük át jelen életünket.

 

További információk...


 

bottom of page