Tree in Snow
Misty Staircase
Country Walk
Starry Sky
City View
Autumn Legs
DSC_0478
Wild Path
Mountain Lake
 

A Pránanadi® Reinkarnációs technika

 

Hogyan kapcsolódik a Pránanadi® Reinkarnációs technika (elterjedtebb nevén: utazás, vagy utaztatás)
a Pránanadi® gyógyító technikához? 

 

A súlyosabb betegségeknél, lelki problémáknál előfordul, hogy a pránanadi kezelés során a páciens állapota először szépen javul, de aztán a javulás megáll és a beteg állapota stagnál. Ilyenkor a páciens tudatosságát emelni kell, rá kell néznie a betegség okára, azért, hogy tudatával tovább tudja segíteni az öngyógyulás folyamatát.

Ilyenkor mondják a Mesterek, hogy "Ezt meg kellene utaznod".

 

Hogyan zajlik az utaztatás?


Az utazás vagy utaztatás két főszereplője az utazó, aki meg akarja találni problémáinak okait, és az utaztató, aki a módszert alkalmazva segíti az utazót visszatérni az okokhoz.

 

A betegségek és lelki gyötrelmek okait jelen életünk korábbi szakaszaiban, illetve előző életeinkben kereshetjük meg.
Az utazás során a páciens egy energetikailag támogatott, megváltozott tudatállapotban van. Mindenre képes emlékezni, amit az utazás során átélt. Csak olyan életet, eseményt tud megutazni, amit lelkileg fel is tud dolgozni.

Az utaztató feladata, hogy vezesse és segítse az utazót az utazás közben és elérje, hogy az utazó belemenjen jelen életének, vagy előző életeinek feldolgozatlan, fájdalmas eseményeibe is. Így oldhatók fel a jelen életben megélt fájdalmak és szenvedések:  ha egy fájdalmas eseményre pont úgy nézünk rá, ahogyan történt, akkor az többé nem lesz hatással ránk, hiszen mindent tudunk már róla. A blokkok oldódását utazás közben sírás, vagy nevetés is kísérheti.

 

Milyen tapasztalatot szerezhetünk utazás közben?


Az utazó megtapasztalja a születés és halál körforgását, átéli, hogy halála után tudata egy finom energiatestben folytatja létezését. Megérti, hogy ebben az energiatestben megtalálhatók korábbi életeinek és lelki traumáinak emlékei.

Az utazó ránézhet azokra a döntéseire, amiket több száz, vagy több ezer éve hozott. Ha ezeket  akkor nem vizsgálta felül és nem vonta vissza, akkor érvényben lévő döntései jelenlegi életét is befolyásolják.
Az utazás során az utazó be tudja azonosítani előző és jelenlegi életének azonos szereplőit, így megértheti, hogy kivel milyen karmikus feladat köti össze.
Az utazás végén nagyon fontos a megbocsátás gyakorlása is. Akár másokról, akár magunkról van szó, a bosszúvágy és a bűntudat is a karmikus láncolatban tart bennünket.
Az utazás lényege tehát nem a múltba révedés, hanem az, hogy az előző életeinket feldolgozva, minél tudatosabban élhessük át jelen életünket.

 

További információk...