tibet-header

Pránanadi® Masszázs

 

 

A Pránanadi® Masszázs  technika a Pránanadi gyógyító technikájával összhangban védi egészségünket és javítja közérzetünket. 

A több ezer éves tradicionális technikai Tibetből származik, a módszert ottani kolostorokban őrizték meg. 

Keleten már ie. 27OO-ból származó írásos emlékek számolnak be áldásos hatásairól. 

 

Milyen hatásai vannak a Pránanadi® Masszázsnak?
 
A masszázs egyik fajtáját könnyű, finom mozdulatokkal végzi a kezelő, a teljes test átmasszírozásra kerül a kb. másfél órás kezelés során.
A masszázs
  • segít az álmatlanság megszüntetésében,
  • méregtelenít,
  • segít a vérnyomás normalizálásában,
  • oldja a feszültséget,
  • megszünteti a stresszes állapotot,
  • bontja a zsírpárnákat,
  • szépíti a bőrt,
  • rugalmasságot ad az izmainkban és gondolatainkban.
 
A masszázs másik fajtájának alkalmazásakor a kezelő a végtagok és a gerinc kimozgatásával oldja a testben felhalmozódott felszültséget és izületi merevségeket, ezzel egészíti ki az energetikai masszázst. 
A kezelés hatásaként teljes csontozati-izomzati regeneráció megy végbe.

 

Gyógyulás masszázzsal
 

Rohanó világunkban az emberek elfelejtettek önmagukra és egymásra figyelni.

Eltűnt a kommunikáció egyik legalapvetőbb eleme: az érintés.

Aki úgy dönt, hogy a betegségmegelőzésnek, gyógyulásnak ezt a formáját választja, meglepődve tapasztalja milyen pozitív tényezők jelentkeznek a terápia során. Hatalmas élmény, hogy a gyógyulást egy másik ember érintése indítja el.

Mint tudjuk, szervi problémáink zömét tudatunk kelti életre. A módszer hidat alkot a test és a tudat kommunikációjában.

Mentális szinten is hatást gyakorol, így elkezdődhet a tudatunk által produkált betegségek gyógyulási folyamata. 

 

Valószínű kevesen vannak, akik nem ismerik a stressz szó jelentéstartalmát. Ez a tudatállapot életünk egyik mozgatórugója. Nélküle nem éreznénk késztetést személyes céljaink elérésére. Ugyanakkor ha ez a feszült lelkiállapot tartóssá válik sokféle szervi és lelki probléma okozója lehet. A masszázzsal jól oldhatók a stressz okozta energetikai blokkok. 

 

Korunk egyik jellemzője a mozgáshiányos életmód, ami nem kis nehézséget vetít az izmokra és a csontozatra. Rendszeres masszázs mellett izmaink megőrzik optimális rugalmasságukat, kondíciójukat. Csontozatunk erős, ellenálló marad. Sajnos civilizált életünk hátrányaihoz sorolható, hogy szervezetünk egyre több méreganyagot halmoz fel az étkezéssel bevitt adalékanyagokkal, állományjavítókkal. A masszázs beindítja a nyirokkeringést és normalizálja a vérkeringést, így a méreganyagokat eltávolítja szervezetünkből.

Ezek a kedvező változások úgy indulnak el a páciens szervezetében, hogy gyógyulása nincs szigorú tilalmakhoz, megkötésekhez rögzítve. A kellemes, nyugtató légkörben eltöltött kezelés után energetikailag feltöltődve, frissen indulhat tovább, mintha napokat töltött volna regenerálódással.

A módszer előnyei közé sorolhatjuk, hogy jól összeilleszthető más keleti gyógyító technikákkal (pl.: akupunktúra, akupresszúra... stb). 

Az időben elkezdett masszázs komoly egészségbeli problémáktól, betegségektől óv minket. Saját kezünkben van egészségünk alakulása, felelősek vagyunk életünk teljességéért. 

 

További információk...